Yenilenmiş iPhone'lar Hakkında Her Şey

25-12-2022 18:43
Yenilenmiş iPhone'lar Hakkında Her Şey

Günümüzde artan enflasyon ile birlikte akıllı cep telefonu fiyatlarında da oldukça artış görülmektedir. iPhone fiyatları da enflasyona bağlı olarak oldukça artmıştır. Kullanıcıların enflasyondan etkilenmeden iPhone sahibi olabilmesi YineYeniCep sayesinde oldukça kolaydır. YineYeniCep uygun fiyatlı birçok yenilenmiş iPhone satın alma işleminin güvenle gerçekleştirildiği bir e-ticaret platformudur. YineYeniCep web sitesi üzerinde “yenilenmiş telefonlar” bölümünde birçok farklı modelde yenilenmiş iPhone satın almak mümkündür.  YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda yenilenmiş iPhone’lar hakkında her şey konusu hakkında merak edilenleri sizler ile paylaşacağız.


Yenilenmiş iPhone Almak Mantıklı mı?

Günümüzde Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yenilenmiş iPhone satılmaktadır. Artan enflasyon sebebiyle yenilenmiş iPhone satın almak isteyen kişilerin sayısı oldukça artmıştır. Yenilenmiş iPhone’lar, bakanlık ve TSE onaylı yenileme yetki belgesine sahip yenileme merkezleri tarafından bakım ve onarımları yapılmış, hasarlı parçaları orijinalleri ile değiştirilmiş, tüm fonksiyonları %100 çalışan ve 12 ay garanti kapsamında olan cihazlardır. YineYeniCep yenilenmiş iPhone alım işlemini güvenle gerçekleştirebileceğiniz bir e-ticaret platformudur. Web sitemiz “yenilenmiş telefonlar” bölümü üzerinden yenilenmiş iPhone satın alma işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. YineYeniCep aracılığıyla satın alınan tüm iPhonelar garanti kapsamı altındadır ve oluşabilecek herhangi bir problem karşısında sorunlar Vestel Yenileme Merkezi uzman ekibi tarafından titizlikle giderilmektedir. Yenilenmiş iPhone satın almak bütçe ekonomisine de oldukça katkı sağlamaktadır. Sıfır telefonlara kıyasla neredeyse yarı fiyatına satılan yenilenmiş iPhonelar aynı zamanda tüketici hakları kapsamında kanunla da korunmaktadır. Tüm bu faktörler göz önünde bulundurulduğunda, yenilenmiş iPhone satın almak son derece mantıklıdır.

 

İlginizi Çekebilir: 2. El Telefonunu Hızlıca Satmak İstiyorsan YineYeniCep'teki Fırsatları Değerlendir

 

 

Yenilenmiş iPhone Güvenilir mi?

Birçok kullanıcı yenilenmiş iPhone’ların güvenilir olup olmadığı konusu hakkında merak içerisindedir. Yenilenmiş iPhone’ların son derece güvenilir olduğu konusunda birçok faktör mevcuttur. Bu faktörler aşağıdaki gibidir:

·         Yenilenmiş iPhone satın alan kullanıcıların tüm hakları, tüketici hakları kapsamında kanunla korunmaktadır. Bu kanun sayesinde kullanıcılar olası bir sorun karşısında herhangi bir mağduriyet yaşamamaktadır.

·         Yenilenmiş iPhone’ların tüm bakım ve onarım işlemleri, bakanlık ve TSE onaylı yenileme yetki belgesine sahip yenileme merkezleri tarafından yapılmaktadır. Hasarlı olan tüm parçalar orijinalleri ile değiştirilmektedir.


 

·         Veri Koruma Yasası gereğince yenilenmiş telefonlar kullanıcı hizmetine sunulmadan önce sıfırlanmak zorundadır. Yenilenmiş iPhone’lar da fabrika ayarlarına sıfırlanmış olarak kullanıcı hizmetine sunulmaktadır. Fabrika ayarlarına sıfırlandığından ilk açıldığı zaman kurulum ekranıyla karşılaşılmaktadır.

·         YineYeniCep yenilenmiş iPhone satın alan kullanıcılarına satın alımdan sonra 14 gün boyunca koşulsuz iade hakkı sunmaktadır.

·         Yenilenmiş iPhone satın alan kullanıcılar faturalı yani kayıt altına alınmış bir alışveriş yapmaktadır. Faturalı iPhone satın almak hemen her üründe olduğu gibi risksiz bir tercihtir. İade, garanti gibi haklardan faydalanabilmek için fatura son derece önemlidir. YineYeniCep üzerinden satın alınan iPhone telefonlar faturalı bir şekilde kullanıcılara ulaşmaktadır.

Tüm bu faktörler göz önünde bulundurulduğu zaman yenilenmiş iPhone satın almak oldukça güvenlidir. 

Yenilenmiş iPhone Garanti Süresi ve Fiyat Avantajı

YineYeniCep kullanıcılarına yenilenmiş iPhone alırken birçok imkân sağlamaktadır. YineYeniCep üzerinden satın alınan tüm yenilenmiş iPhone’lar, Vestel Yenileme Merkezi tarafından garanti altındadır. Garanti süresi satın alımdan itibaren 12 ay boyunca devam etmektedir. YineYeniCep’te satışa sunulan tüm yenilenmiş iPhone’lar uygun fiyatlarıyla sıfır iPhone’lara kıyasla oldukça avantajlıdır. YineYeniCep kullanıcılarına iPhone satın alırken taksit imkânı da sunmaktadır.

YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda, yenilenmiş iPhone’lar hakkında her şey konusunu ele aldık. Yenilenmiş iPhone satın almak isterseniz YineYeniCep aracılığı ile web sitemiz “yenilenmiş telefon” bölümü üzerinden işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hizmetlerimiz daha fazlası için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.