2. El Telefonunu Hızlıca Satmak İstiyorsan Fırsatları Değerlendir

07-11-2022 17:04
2. El Telefonunu Hızlıca Satmak İstiyorsan Fırsatları Değerlendir

Akıllı cep telefonları son dönemde hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Teknolojinin sürekli olarak gelişmesi ile birlikte akıllı cep telefonları da sürekli gelişmektedir. Bu değişime ayak uydurmak isteyenler eski akıllı cep telefonunu değiştirmek istemektedir. Son zamanlarda artan enflasyon ile birlikte akıllı cep telefonu fiyatlarında da oldukça artış görülmektedir. Yeni bir akıllı telefon alırken bütçelerine katkı sağlamak isteyenler eski akıllı cep telefonlarını güvenli bir şekilde satmak istemektedir. İkinci el telefonumu nasıl hızlı satabilirim veya 2.el telefonumu satmak istiyorum gibi konular oldukça merak edilen konular arasındadır. İkinci el telefon satışı konusunda birçok kolaylık sunuyoruz ve Vestel Güven Üssü garantisi sağlıyoruz. YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda, 2. El telefonunu hızlıca satmak istiyorsan YineYeniCep’teki fırsatları değerlendir konusu hakkında merak edilenleri sizler ile paylaşacağız.

 

2. El Telefon Satış Süreci Ne Kadar Sürüyor?

YineYeniCep 2.el telefon sat konusunda telefon satış işlemini güvenle gerçekleştirebileceğiniz bir e-ticaret platformudur. Web sitemiz “telefon sat” bölümü üzerinden akıllı cep telefonunuzun satış işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Telefon sat bölümünde bulunan form doldurularak fiyat teklifi alınabilmektedir. Form doldurulduktan sonra tarafınıza sunulan ilk fiyat teklifi, piyasa şartlarına göre otomatik olarak hazırlanmış bir tekliftir.



Otomatik olarak sunulan bu teklif piyasa durumuna göre belirlenmektedir ve belirli aralıklar ile tarafımızca güncellenmektedir. Gönderilen akıllı telefon tarafımıza ulaştığında ürün yetkilisi tarafından incelenerek en geç 3 iş günü içerisinde tarafınıza son fiyat teklifi sunulmaktadır. Son fiyat teklifinin kabul edilmesi durumunda paranız, tarafımıza bildirdiğiniz IBAN numarasına gönderilmektedir.

İlginizi Çekebilir: Her Bütçeye Uygun Revizyonlu Televizyon Çeşitleri

2. El Telefon Satarken Teklif Süreci Nasıl İşliyor?

2.el telefon sat konusunda telefon satış işlemini güvenle gerçekleştirebileceğiniz YineYeniCep’te teklif süreci oldukça kolay ve güvenli bir şekilde işler. Web sitemiz üzerinde “telefon sat” bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde en hızlı şekilde teklif almak için teklifin hazırlanmasına yardımcı bilgilerin istendiği bir form doldurulması gerekmektedir. Bu formda satılmak istenilen akıllı telefonun modeli, markası, hafızası, IMEI numarası, ekran durumu, kozmetik durumu ve kamera durumu gibi bilgiler talep edilir. Form eksiksiz doldurulduktan sonra çağrı merkezimiz tarafınıza hemen ulaşmakta ve piyasa şartlarına göre otomatik hazırlanmış bir ön teklif tarafınıza sunulmaktadır. Otomatik olarak sunulan bu teklif piyasa durumuna göre belirlenmektedir. Böylece düzenli aralıklar ile tarafımızca güncellenmektedir.

Ön teklif sunulduktan sonra ön teklifin kabul edilmesi durumunda ikinci el akıllı telefonunuzu kurye kapınızdan alır. Tarafımıza ulaşan ikinci el akıllı telefon ürün yetkilisi tarafından incelenir. Ürün yetkilisi tarafından incelenerek kontrolleri tamamlanan akıllı telefonunuz için son fiyat teklifi tarafınıza 1 iş günü içerisinde ulaşır.

2. El Telefon Satışı için YineYeniCep Fırsatlarla Dolu

YineYeniCep 2.el telefon sat konusunda fırsatlarla dolu bir e-ticaret platformudur. 2.el telefon satışında kullanıcılarına birçok imkân sağlayan YineYeniCep aynı zamanda oldukça güvenlidir. YineYeniCep kullanıcılarına dönemsel olarak çeşitli kampanyalar sunar. Bu kampanyalarda 2.el telefon alıp satarken kaçırılmayacak kazanç fırsatları, www.yineyenicep.com sitesinde geçerli indirim kodları gibi birçok fırsat bulunmaktadır.   


Güncel YineYeniCep fırsatlarından faydalanmak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Çağrı merkezimiz, sosyal medya ve WhatsApp destek hattımız üzerinden merak ettiğiniz tüm konular hakkında bilgi alabilirsiniz.


YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda, 2. el telefonunu hızlıca satmak istiyorsan YineYeniCep'teki fırsatları değerlendir konusunu ele aldık. Cep telefonu satmak isterseniz web sitemizde telefon sat bölümü üzerinden işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Hizmetlerimiz daha fazlası için web sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.