Yenilenmiş Iphone 7 Plus Fiyatı

23-07-2022 17:56
Yenilenmiş Iphone 7 Plus Fiyatı

Gelişen teknolojiyle birlikte birçok işlemi artık online olarak halledebiliyoruz. Online alışveriş yapabiliyor, uygulamalar sayesinde ofis işlerimizi online olarak gerçekleştirebiliyor, bankacılık işlemleri hatta devletle olan işlemlerimizi bile akıllı telefonumuz aracılığı ile çözebiliyoruz. Akıllı telefon modelleri sağladıkları bu kolaylıklar sayesinde artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ayrıca akıllı telefon ile ihtiyacımız olan bilgiye istediğimiz zaman ulaşabilmemiz, sosyal medya platformları üzerinden sosyalleşmemizi sağlaması da akıllı telefon modellerini olmazsa olmaz haline getirmiş durumda.

Akıllı telefon modelleri ise neredeyse her sene farklı özelliklere ve avantajlara sahip olarak karşımıza çıkmakta. Üretilen her yeni modelde ise fiyatlarda artış gözlenmektedir. Ancak daha uygun fiyatlara sahip, daha önce piyasaya sürülmüş akıllı telefon modellerine sahip olarak sizde akıllı telefon ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.


Eğer Apple akıllı telefon modelleri vazgeçilmezin ise yenilenmiş iPhone 7 plus fiyatına ve özelliklerine mutlaka göz atmalısınız. Yazımızda ise yenilenmiş iPhone 7 plus özellikleri, yenilenmiş iPhone 7 plus’ın yenisinden farkı ve iPhone 7 plus uygun fiyat ile taksit imkânı konuları hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışacağız.

iPhone 7 Plus Özellikleri

iPhone 7 plus’ın genel özelliklerine kısaca bakacak olursak:

Ekran: PS teknolojisine sahip 5.5 inç (diyagonal) LCD Multi-Touch geniş ekran, 401 ppi yoğunlukta 1920 x 1080 piksel çözünürlük

İşlemci: Apple A10 Fusion

RAM: 3 GB RAM

Depolama: 64 ve 256 GB depolama alanı

Arka Kamera: 12 MP geniş açılı ve 12 MP telefoto çift kamera, Geniş açı: ƒ/1.8 diyafram, Telefoto: ƒ/2.8 diyafram

Ön Kamera: 7 MP, ƒ/2.2 diyafram açıklığı

İşletim Sistemi: IOS 12

Bağlantı: MIMO özellikli 802.11ac Wi‑Fi, Bluetooth 4.2 wireless bağlantı teknolojisi


Yenilenmiş iPhone 7 Plus'ın Yenisinden Farkı


Akıllı telefon olarak iPhone 7 plus almaya karar verdiyseniz yeni telefon ve ikinci el telefon seçeneklerinin yanı sıra yenilenmiş telefon seçeneği ile de karşılaşırsınız. Yenilenmiş iPhone 7 plus ve yeni iPhone 7 plus arasındaki farkı anlamak için ise öncelikle yenilenmiş telefon nedir sorusuna cevap vermek gerekiyor. Yenilenmiş telefon, bakanlık ve TSE onaylı yenileme yetkisine sahip olan yenileme merkezi tarafından kontrolleri sağlanan telefonun, gerekli bakım ve onarımlarının orijinal parçalar ile sağlanması, %100 bütün fonksiyonlarının çalışır hale getirilmesidir. Yenilenmiş telefonlar kullanıcıya %100 çalışır şekilde teslim edildiği için aynı zamanda 12 ay garantisi bulunmaktadır. Yenilenmiş iPhone 7 plus’ın yenisinden tek farkı içindeki parçaların yenilenmiş olmasıdır. Böylece aslında yenilenmiş iPhone 7 plus’ta yeni telefon ile aynı performansa sahiptir.

İlginizi Çekebilir: Kamerası En İyi Olan 4 Telefon ve Özellikleri

iPhone 7 Plus Uygun Fiyat Avantajı ve Taksit İmkanı

iPhone 7 plus’ı en uygun fiyata satın almak istiyorsanız yenilenmiş iPhone 7 plus tam size göre. Uygun fiyat için ikinci el telefon modellerini seçtiğiniz zaman hem ödemeyi nakit olarak tek seferde yapmak zorunda kalırsınız hem de telefonda gerekli teknik kontrolleri sağlayamayacağınız için satın aldıktan sonra kötü sürprizler ile karşılaşabilirsiniz. Ancak yenilenmiş iPhone 7 plus %100 çalışır fonksiyonları, 12 ay garantisi ile hem uygun fiyat hem de taksit imkanı sunar.


 


YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda yenilenmiş iPhone 7 plus fiyatı, iPhone 7 plus özellikleri, yenilenmiş iPhone 7 plus’ın yenisinden farkı ve iPhone 7 plus uygun fiyat avantajı ve taksit imkanı hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Yenilenmiş iPhone 8 plus ve benzeri yazılara sitemizin blog kısmından ulaşabilirsiniz. Yeni bir cep telefonu arayışındaysanız YineYeniCep tarafından Vestel Yetkili Teknik Servis güvencesi ile yenilenmiş ve 12 ay garantisi bulunan cep telefonları modellerine mutlaka göz atmalısınız.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.