Kamerası En İyi Olan 4 Telefon ve Özellikleri

22-07-2022 18:08
Kamerası En İyi Olan 4 Telefon ve Özellikleri
Günümüzde akıllı telefonlar sağladıkları kolaylıklar sayesinde hayatımızın vazgeçilmez birer parçası haline gelmiş durumdalar. Akıllı telefon seçerken ise en çok dikkat edilen detayların başında kamera özellikleri geliyor. Akıllı telefonunu aynı zamanda profesyonel bir fotoğraf makinesi gibi kullanmak isteyenler için kamerası en iyi olan 4 akıllı telefon ve özelliklerini hazırladık.

iPhone 13 Pro Max Özellikleri

Apple’in piyasaya sürdüğü son iPhone modellerinden biri olan iPhone 13 Pro Max, Apple tarafından bugüne kadar üretilmiş en iddialı telefon modelleri arasında gösteriliyor. Geçtiğimiz senenin sonbahar aylarında tanıtılan iPhone 13 Pro Max iPhone’da şimdiye kadar bulunan en iyi pro kamera sistemine ve ProMotion özelliğine sahip Super Retina XDR ekrana sahip. Ayrıca telefon tarihinin en hızlı işlemcisine sahip.


 
iPhone 13 Pro Max kamera özelliklerine bakacak olursak ise profesyonel olarak fotoğraf ve video çeken kişilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak bir telefon modeli diyebiliriz. iPhone 13 Pro Max ‘te üçlü bir kamera konumlandırılmış durumda. Kameraların her biri ise 12 MP çözünürlükte ve her birinde Sensor Shift OIS ve HDR özellik bulunuyor. Telefonun ön kısmında bulunan kamera ise yine diğer kameralar gibi 12 MP çözünürlüklü bir lense sahip.

Samsung Galaxy S21 Ultra Özellikleri

Samsung’un geçtiğimiz yıla damga vuran telefonlarından Samsung Galaxy S21 ultra, sahip olduğu ultra kamera özellikleri ile de telefon kullanıcılarının beğenisini kazandı. Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı lens ve sensör sisteminin Samsung Galaxy S21 Ultra ‘da kullanılması profesyonel anlamda fotoğraf ve video çeken kullanıcıların beklentilerini olumlu yönde karşıladı.


Samsung Galaxy S21 Ultra, kamera özelliklerine bakıldığında ise 108 Megapiksel, 1/1.33 inç sensöre sahip F1.8 diyafram değerine sahip HDR ve OIS desteğiyle Samsung Galaxy S21 Ultra son zamanların kamerası en iyi olan telefonları sıralamasında ilk sıralarda yer alıyor.

Huawei P40 Pro

Çin teknoloji devlerinden biri olan Huawei ‘in merakla beklenen telefon modellerinden biri de Huawei P40 Pro’ydu. 6.58 inçlik OLED bir ekrana sahip olan Huawei P40 Pro aynı zamanda 1200x2640 piksel çözünürlük ve 441 ppi piksel yoğunluğu sunuyor. Dörtlü kamera kurulumuna sahip olan Huawei P40 Pro ‘da 50 MP f/1.9 diyafram açıklığına sahip ana kamera, 40 MP’lik ultra geniş açılı lens, 12 MP’lik periscope kamera ve TOF kamerası bulunuyor.  


 
Huawei P40 Pro ‘nun 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerasının yanı sıra sahip olduğu ultra geniş açılı lens dikkat çekmeyi başarıyor. Ayrıca Huawei P40 Pro’nun kamera özelliklerinde dikkat çeken bir diğer önemli detay ise sahip olduğu 12 Megapiksel çözünürlüğe ve f/3.4 diyafram değerine sahip telefoto lensin 5 kat optik yakınlaştırma yapabilmesi.

Xiaomi Mi 11T Pro Özellikleri

Xiaomi ‘nin telefon modelleri ülkemizde en çok merak edilen telefon modelleri arasında yer alıyor. Xiaomi Mi 11T Pro ile birlikte piyasaya sürüldüğü Xiaomi Mi 11T ile oldukça beğeni kazanmış durumda. Üçlü kamera kurulumuna sahip olan Xiomi Mi 11T Pro ‘da 108 megapiksellik ana kamera ile 8 megapiksellik ultra geniş açı kamera ve 5 megapiksellik telemakro lense sahip kamera bulunuyor.


YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda kamerası en iyi olan 4 telefon ve özellikleri hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Kamerası en iyi olan 4 telefon ve benzeri yazılara sitemizin blog kısmından ulaşabilirsiniz. Yeni bir cep telefonu arayışındaysanız YineYeniCep tarafından Vestel Yetkili Teknik Servis güvencesi ile yenilenmiş ve 12 ay garantisi bulunan cep telefonları modellerine mutlaka göz atmalısınız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.