Eski Cep Telefonumu Nasıl Satabilirim?

30-08-2022 17:29
Eski Cep Telefonumu Nasıl Satabilirim?

Akıllı cep telefonları sahip oldukları özellikler ile günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda. Bankacılık, ofis, sağlık ya da birçok işlemi tasarlanan mobil uygulamalar aracılığı ile akıllı cep telefonumuz üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. Akıllı cep telefonu teknolojisi ise gelişen teknolojiyle birlikte hızlı bir şekilde gelişme gösteren sektörlerden biri. Öyle ki dünyaca ünlü markaların piyasaya sürdükleri her yeni akıllı cep telefon modelinde karşımıza yepyeni bir özellik çıkıyor. Çoğu kişi ise gelişen akıllı cep telefonu teknolojisinin gerisinde kalmamak için akıllı telefonunu değiştirmeyi tercih ediyor. Ancak son zamanlarda artan enflasyonla birlikte akıllı cep telefonu fiyatlarında da oldukça yüksek fiyatlar söz konusu. Öyle ki yüksek performans özelliklerine sahip son model kaliteli bir akıllı cep telefonuna sahip olabilmek için ciddi miktarda bir bütçe ayırmanız gerekebilir.


 

Fiyatları giderek artan akıllı cep telefonlarına sahip olmak isteyenlerin bulduğu çözümlerden biri ise eski akıllı cep telefonunu satmak. Böylece elde ettikleri gelir ile akıllı cep telefonu satın almak için bütçelerine katkı sağlayabilirler. Bu yöntem özellikle son zamanlarda sıkça tercih ediliyor. Ancak son zamanlarda artan eski akıllı cep telefonunu satma fikri kötü niyetli birçok dolandırıcıya da maalesef fırsat yaratmış durumda. Bu yüzden eski akıllı cep telefonunu satmak isteyen birçok kişi güvenilir yer arayışında.

YineYeniCep ise telefon sat kısmından başvurarak eski akıllı cep telefonunuzun satış işlemini güvenle gerçekleştirebileceğiniz bir e-ticaret platformudur. Sitede yer alan telefon sat kısmında sizden istenilen bilgileri doldurarak teklif alabilir ve telefonunuzu dolandırıcılar ya da fırsatçılar ile uğraşmadan gönül rahatlığı ile satabilirsiniz.  

Telefonumu Satsam Ne Zaman Teklif Alırım?

Telefonunu yenilemek ya da para ihtiyacını karşılamak için YineYeniCep’e eski akıllı cep telefonunu satmak isteyenlerin en çok merak ettiği soruların başında telefonumu satsam ne zaman teklif alırım sorusu gelmektedir. YineYeniCep’ten teklif alabilmek için öncelikle sitede bulunan telefon sat kısmına girmeniz ve en hızlı şekilde teklif alabilmek için teklifin hazırlanmasına yardımcı olacak bilgilerin istendiği formu doldurmanız gerekmektedir. Formda sizden telefonunuzun modeli, markası, hafızası, IMEI numarası, ekran durumu, kozmetik durumu ya da kamera durumu gibi bilgiler istenecektir.



Formu doldurduktan sonra tarafınıza ilk sunulan teklif piyasa koşullarına göre otomatik olarak hazırlanan ilk tekliftir. Gönderdiğiniz eski akıllı cep telefonu ürün yetkilisine ulaştıktan en geç 3 günü içerisinde ise size son teklif sunulur.

İlginizi Çekebilir: Telefon Yenileme Merkezi Telefonlarda Ne Gibi Değişiklikler Yapar?

Telefonumu Satsam Param Hesabıma Ne Zaman Yatırılır?

Telefon sat kısmında doldurdunuz bilgiler ve yetkili servisin incelemesi ile verilen bilgilerin doğrulanması ve son fiyat teklifini kabul etmeniz sonucunda paranız bildirdiğiniz IBAN numarasına yatırılır.

Tüm Cihazlar Değerlemeye Uygun Mudur?

YineYeniCep telefon sat kısmından eski akıllı cep telefonunu satmak isteyenlerin en çok merak ettiği sorulardan biri de tüm cihazların değerlemeye uygun olup olmadığıdır. YineYeniCep sizden satın aldığı eski akıllı cep telefonunuzu yenileyerek ve gerekli bakımlarını yaparak tekrar satışa koyduğu için ancak firma tarafından belirlenen belirli ürünler değerlemeye alınmaktadır.


 

YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda telefon satmak ile ilgili en çok merak edilen ve araştırılan konulardan eski cep telefonumu nasıl satabilirim, telefonumu satsam ne zaman teklif alırım, param hesabıma ne zaman yatırılır ve tüm cihazlar değerlemeye uygun mudur soruları hakkında detaylı cevaplar vermeye çalıştık. Eski cep telefonu nasıl satılır, ne zaman teklif alınır ve benzeri yazılara sitemizin blog kısmından ulaşabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzu güvenilir bir şekilde değerine uygun bir fiyata satmak istiyorsanız sitemizde bulunan  Telefon Sat kısmından gerekli formu doldurarak teklif alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için iletişim kısmından bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.