Yenilenmiş Iphone 8 Plus Fiyatı

23-07-2022 16:50
Yenilenmiş Iphone 8 Plus Fiyatı
İçinde bulunduğumuz teknoloji çağıyla birlikte akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez birer parçası haline gelmiş durumda. Gelişen teknoloji sayesinde ofis işlemleri, bankacılık işlemleri ya da günlük işlemlerin çoğu online olarak halledilebiliyor. İnsanlar artık sürekli iletişim halinde olabilecekler sosyal medya platformlarını sosyalleşme alanı olarak kullanıyor. Akıllı telefonlar insanları sundukları daha birçok özellik ve avantajlar ile çok daha uzun süreler insan hayatının vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.
Söz konusu akıllı telefon olunca ise farklı teknik özelliklere sahip birçok telefon markası bulunuyor. Ancak aralarında biri var ki yaptığı bütün işler ile kaliteyi en üst seviyeye çıkararak dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Tabii ki dünya teknoloji devi Apple’ın piyasaya sürdüğü iPhone modellerinden bahsediyoruz.


Kullanıcılarına sunduğu farklı birçok model ile dünyanın en çok tercih edilen telefon markaları arasında bulunan Apple’ın son zamanlarda fiyatları da hayli yükselmiş durumda. Bu yüzden telefonunu değiştirmek ancak iPhone kullanmak isteyen çoğu kullanıcı farklı alternatif arayışında. Uygun fiyatlı ve taksit imkanı sunan yenilenmiş iPhone modelleri ise sunduğu avantajlar ile dikkatleri üzerinde çekiyor.
Yazımızda ise Apple’ın en sevilen modellerinden olan iPhone 8 plus hakkında özellikleri, yenilenmiş iPhone 8 plus’ın yenisinden farkı, iPhone 8 plus fiyatı, fiyat avantajları ve taksit imkanı hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışacağız.


iPhone 8 Plus Özellikleri
iPhone 8 Plus ‘ın özelliklerine bakacak olursak:
Ekran: 5.5 inç, 1080 x 1920 piksel, 3D Touch, True Tone
İşlemci: Apple A11 Bionics
RAM: 3 GB RAM
Depolama: 64 ve 256 GB depolama alanı
Arka Kamera: 12 megapiksel f/1.8 ve 12 megapiksel f/2.8
Ön Kamera: 7 megapiksel, f/1.7 diyafram açıklığına sahip.
İşletim Sistemi: iOS 11
Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, A-GPS, GLONASS



Yenilenmiş iPhone 8 Plus'ın Yenisinden Farkı
Akıllı telefon modelini değiştirmeye karar verenlerin öncelikli araştırdıkları konular arasında seçmeyi düşündükleri telefonun özellikleri ve fiyatı geliyor. Uygun fiyatlara ve taksit imkanına sahip yenilenmiş telefon modellerini görenlerin en çok merak ettiği soru ise yenilenmiş bir akıllı telefon ile yeni bir telefon arasındaki fark. Bunun için öncelikle yenilenmiş telefon nedir sorusuna cevap vermek gerekiyor. Yenilenmiş telefon kullanılmış ancak yapılan kontroller sonrasında gerekli yenileme işlemlerinden geçen telefondur. Bütün fonksiyonları %100 çalışır durumdadır, gerekli bütün yenilemeler sağlanmıştır. Hatta bu yenilenmenin bir garantisi olarak size 1 yıl ürün garantisi verilmektedir.

iPhone 8 Plus Uygun Fiyat Avantajı ve Taksit İmkanı
Yenilenmiş iPhone 8 plus fiyatlarına baktığınız zaman farklı fiyatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bunun en önemli nedeni ise telefon üzerinde gerçekleştirilen yenileme işlemleridir. Söz konusu yenilemeye dahil olan parçalara ya da uygulanan işlemlere göre fiyat değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak %100 çalışma fonksiyonlarına sahip ve 1 yıl garantili yenilenmiş iPhone 8 plus modelleri her zaman alacağınız birinci el telefona göre çok daha uygun fiyata sahip olacaktır. Ayrıca yenilenmiş iPhone 8 plus tercih ettiğiniz takdir de taksit imkanınızda bulunmaktadır.



YineYeniCep ekibi olarak bu yazımızda yenilenmiş iPhone 8 plus fiyatı, iPhone 8 plus özellikleri, yenilenmiş iPhone 8 plus’ın yenisinden farkı ve iPhone 8 plus uygun fiyat avantajı ve taksit imkanı hakkında detaylı bilgi vermeye çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Yenilenmiş iPhone 8 plus ve benzeri yazılara sitemizin blog kısmından ulaşabilirsiniz. Yeni bir cep telefonu arayışındaysanız YineYeniCep tarafından Vestel Yetkili Teknik Servis güvencesi ile yenilenmiş ve 12 ay garantisi bulunan cep telefonları modellerine mutlaka göz atmalısınız.
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.