Yenilenmiş Cep Telefonu Alınır mı?

15-02-2023 13:44
Yenilenmiş Cep Telefonu Alınır mı?

İletişim çağı olarak adlandırılan günümüz dünyasında, iletişimde sınırları kaldıran bir buluş olan cep telefonları olmazsa olmaz bir konumda. İletişim işlevinin yanı sıra çeşitli özelliklerle de donatılmış olan bu cihazlar, artık yediden yetmişe herkesin cebinde. Ancak bir yandan cep telefonlarının giderek daha nitelikli hale gelmesi, öte yandan iç ve dış ekonomik ortamlarda yaşanan krizler yeni cep telefonu almayı önemli ölçüde zorlaştırdı. Özellikle iyi bir telefon almak isteyenler için, ciddi bir bütçe ayırma ya da yüksek taksit ödeme zorunluluğu ortaya çıktı. Yenilenmiş cep telefonları ise bu noktada gerçek bir kurtarıcı rolünde. Senin gibi pek çok kişi şu anda yenilenmiş cep telefonu alınır mı diye merak ediyor. Bu sorunun cevabının gönül rahatlığı ile “evet” olduğunu bilmelisin. TSE onaylı yetkili servislerde hem kozmetik hem de donanımsal açıdan sıfırlanan ve sıfır ayarına getirilen yenilenmiş telefonları, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin. 



Yenilenmiş Cep Telefonu Garantisi Kapsamı Nedir?


Yenilenmiş cep telefonu alınır mı diye merak edenlerin zihinlerinde bunun dışında da pek çok soru mevcut. Bu cihazların ne kadar süreyle garantili oldukları da cevabı en çok aranana sorulardan. TSE onayıyla cep telefonlarını yenileyen yetkili servisler, yaptıkları işlemler için cep telefonlarına garanti verirler. Bu garantinin süresi de genellikle 1 yıl ile sınırlı tutulur. Zaten ilk bir yıl içerisinde herhangi bir arıza vermeyen yenilenmiş telefonların, sonradan herhangi bir kusurunun çıkması mümkün olmaz. Garanti süresini kapsayan bir yıl içerisinde görülen kusurlar ise garanti şartlarına uygun olarak giderilir. Burada cep telefonunda arızaya neden olan kusurun kullanıcı hatası olmaması önem arz eder. Yani almış olduğun yenilenmiş cep telefonu, senin kullanımına bağlı olarak bir arıza geliştirmediyse, garanti süresini kapsayan bir yıl boyunca oluşabilecek tüm arıza ve kusurlar için ücretsiz onarım hizmeti alabilirsin. 



Yenilenmiş Cep Telefonu Taksit İmkânı


Yenilenmiş cep telefonları, sıfır telefonlara kıyasla çok daha uygun fiyat seçeneklerine sahip. Ayrıca bu telefonlara daha cazip seçenekler ile sahip olabilmek de mümkün. Bu noktada yenilenmiş cep telefonu almayı düşünenlerin yenilenmiş cep telefonu alınır mı sorusu kadar merak ettikleri bir diğer husus da yenilenmiş telefonların taksit olanakları. Sıfır cep telefonları için 3 veya 6 taksit sınırı bulunurken, yenilenmiş cep telefonları kredi kartına 12 taksit seçeneği ile satın alınabilir.

İlginizi Çekebilir: A Kalite Yenilenmiş Telefon Ne Demek? Hangi Özellikler Bulunmalı?


Yenilenmiş Cep Telefonu Almak Ne Kadar Mantıklı?


Eğer tüm bu okuduklarına rağmen halen daha yenilenmiş cep telefonu alınır mı sorusuna tam bir yanıt bulamadığını düşünüyorsan, yenilenmiş cep telefonlarını mantıklı kılan hususları senin için şu şekilde sıralayabiliriz:  

  • Yenilenmiş cep telefonları, ikinci el cep telefonları ile sıfır cep telefonlarının avantajlarını bir arada sunar. Sıfır cihazlar kadar temizdir ve garantisi bulunur. Aynı zamanda da ikinci el cihazlar kadar ucuzdur. Yenilenmiş cihaz tercih ederek; kaliteli, kullanışlı, sıfır ayarında bir cep telefonuna uygun fiyatlarla sahip olabilirsin. 



  • Yenilenmiş cep telefonları, aynı modellerin sıfırına kıyasla çok daha uygun fiyatla satılır. Bu yüzden de düşük bütçeyle, daha gelişmiş özelliklere sahip bir cep telefonu alabilirsin. Sınırlı bütçen ile özellikleri düşük sıfır bir telefon almak yerine, yenilenmiş ve daha iyi özelliklere sahip telefonları alabilirsin. 

  • Yenilenmiş cep telefonları, yalnızca donanım olarak değil; kozmetik olarak da yenilenir. Bu yüzden de dışarıdan bakıldığı zaman sıfır cihazlardan herhangi bir farkı görülmez.

    Yineyenicep olarak 12 Ay Vestel Yenileme Merkezi Garantisiyle, bakanlık onaylı yenilenmiş telefonları, taksitle alma fırsatı sağlıyoruz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.