Yenilenmiş iPhone Almanın Avantajları Nelerdir?

22-05-2022 14:52
Yenilenmiş iPhone Almanın Avantajları Nelerdir?

Apple’ın en sevilen ürünlerinden biri iPhone sahibi olmak için, artık yenilenmiş iPhoneseçeneğiniz var. Pek çok insanın akıllı telefon tercihi haline gelen iPhone, tasarımındaki estetik, ara yüzündeki sadelik, kamera teknolojisindeki ilerleme, yazılımsal ve donanımsal fırsatları ve marka imajı ile küresel çapta bir başarıya imza atıyor. Herkes iPhone sahibi olmak istiyor ama iPhone fiyatları gerçekten de insanı ikinci kez düşünmeye itiyor. Aylarca yüksek taksit ödemek istemeyenler de haliyle başka alternatiflere yöneliyor. Oysa artık iPhone hayallerini erteleme gerek yok. Yenilenmiş iPhone ile tanışın. Gelin aklınızdaki soruları teker teker cevaplayalım:

Yenilenmiş iPhone Güvenilir mi?

Bütçe ayırıp iPhone almışken en güvenli alışverişi yapmak istemeniz çok mantıklı. Peki,yenilenmiş iPhone güvenilir mi? Bu sorunun cevabı, evet. Yenilenmiş iPhone tanımını yaparak başlayalım: bakanlık ve TSE onaylı yenileme yetki belgesine sahip yenileme merkezleri tarafından bakım ve onarımları yapılmış, gereken parçaları orijinalleri ile değiştirilmiş, tüm fonksiyonları %100 çalışan, 12 ay garantili cihazlardır.

Yine Yeni Cep’ten alacağınız yenilenmiş iPhone, bakanlık ve TSE onaylı yetkili Vestel yenileme merkezi tarafından 1 sene boyunca garanti kapsamındadır. Yenilenmiş iPhone’da herhangi bir arıza olması durumunda telefonunuzu kargo ile Yine Yeni Cep’e gönderebilir veya size en yakın Yetkili Vestel Servisi’ne bırakabilirsiniz. Sadece tüketici hatalarından kaynaklı kusurlar garanti kapsamı dışında bırakılmıştır.

İlginizi Çekebilir: Telefon Yenileme İşlemi Nedir? Neden Tercih Edilmeli?

Yenilenmiş iPhone ve İkinci El iPhone Farkı Nedir?

Yenilenmiş iPhone ve ikinci el iPhone arasındaki en önemli fark şudur: yenilenmiş iPhone satın aldığınızda fonksiyonlarının %100 çalıştığına emin olabilirsiniz. Arızalı parça bulunma riski yoktur. İkinci el iPhone satın aldığınızda ise size kimse parça ve fonksiyon garantisi veremez, sorunsuz görünse de sorunlu parçalar içerebilir ve bir süre sonra arızalanabilir.

 

Yenilenmiş iPhone satın alımınızdan memnun kalmazsanız 14 gün içinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz oysa ikinci el iPhone satın alımlarında genelde böyle bir hak elde edemezsiniz.

Yenilenmiş iPhone 12 ay garantilidir. Her hangi bir arıza durumunda teknik servis hizmeti alabilirsiniz oysa ikinci el iPhone arızalanırsa teknik servis bulmak ve masrafları yüklenmek zorunda kalırsınız. iPhone orijinal parçalarının fiyatları düşünülürse bu büyük bir masraf demektir.  

Yenilenmiş iPhone alınca yetkili yenileme merkezlerinde tüm resmi kayıt işlemleri yapıldığını bilirsiniz yani geçmişte yasa dışı işlerde kullanılmış olma riski yoktur.

Yenilenmiş iPhone Teknik Özellikleri

Yenilenmiş iPhone, yetkili yenileme merkezi tarafından hem yazılım hem de donanım bakımından teknik uzmanlarca test edilir ve ardından gerekli bulunursa orijinal parçalar ile onarımları yapılır. Yenilenmiş iPhone A ve B sınıfı olarak ikiye ayrılır, A sınıfı cihazlar kozmetik olarak sıfır veya sıfıra çok yakın durumdaykenB sınıfı cihazların hafif çizikleri olabilir. iPhone dikkatlice dezenfekte edilir, dış görünüşü sıfıra yakın hale getirilir ve tüm fonksiyonları 100% çalışır haldedir. Yine Yeni Cep tarafından yenilenmiş iPhone cihazlar 12 ay garanti kapsamındadır. Kutulu halde kullanıcısına ulaşır ve 14 gün içinde iade hakkı bulunur.

Yenilenmiş iPhone Avantajları Nelerdir?

Yine Yeni Cep’ten satın alınan yenilenmiş iPhone’un kullanıcısına pek çok avantajı bulunur:

-Yeni gibi bir iPhone sahibi olursunuz, hem de çok daha uygun fiyat ve avantajlı ödeme koşulları ile.

- Yenilenmiş iPhone’unfonksiyonları %100’dür. 

- Bakanlık ve TSE onaylı Yetkili Vestel Yenileme Merkezi tarafından yenilenmiştir, 12 ay garanti kapsamındadır, 14 gün içinde iade hakkı tanımlıdır. Garanti kapsamındayken bir sorun yaşadığınızda yetkili muhataba ulaşmak kolaydır. Yani içiniz rahattır.

-Kargo ile kutulu biçimde size ulaşır, kargonuzun içinde tam teknik belgeler mevcuttur.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.