Nasıl Yenilenmiş Cep Telefonu Alabilirim? 2023

22-01-2023 21:44
Nasıl Yenilenmiş Cep Telefonu Alabilirim? 2023

İletişim ihtiyacının yanı sıra sahip olduğu çeşitli işlevler ile gündelik hayatı kolaylaştıran cep telefonları, artık her yaştan insan için neredeyse vazgeçilmez konumda. Cep telefonlarının daha modern hale gelmesi ve özelliklerinin artması, sıfır cihaz fiyatlarının artmasını da beraberinde getirdi. Sıfır cihaz alabilmenin giderek daha zor hale geldiği günümüzde, ikinci el cihazlar da yeterince güvenilir olmamaları ve herhangi bir garantilerinin bulunmaması nedeniyle gönül rahatlığı ile tercih edilemiyor. Yenilenmiş cep telefonu çeşitleri, bu noktada hem sıfır hem de ikinci el cihazlara iyi bir alternatif sunuyor. Sıfır telefonların kalitesini ve kullanışlılığını, ikinci el telefonların da uygun fiyatlı oluşunu bir arada sunan yenilenmiş cep telefonları ile daha iyi bir mobil deneyimi yaşayabilmek mümkün.

 

Yenilenmiş cep telefonu alabilmek için başvurulabilecek pek çok alternatif mevcut. Vestel Yenileme Merkezi Garantisiyle ilk akla gelen firmalardan biriyiz. Bakanlık onaylı cep telefonu yenileme merkezlerinden olan Yine Yeni Cep, yazılım ve donanım bakımından yenilemiş olduğu cep telefonlarını web sitesi üzerinden müşterilerine sunuyor. Tüm kusurları giderilen ve sıfır ayarına getirilen yenilenmiş cep telefonları, garantili olarak kullanılabiliyor.

 İlginizi Çekebilir: Yenilenmiş Elektronik Ürünlerde Garanti Var mı?

Elden Taksitle Yenilenmiş Cep Telefonu Alabilir Miyim?

 

Yenilenmiş cep telefonu almayı düşünen insanların ilk baktıkları hususlardan biri de taksitli alışveriş yapıp yapamayacakları. Taksitle cep telefonu satın alıp, daha kolay şekilde ödemek isteyen bireyler için de Yine Yeni Cep’te fırsatlar var. Yenilenmiş cep telefonu modelleri için elden taksitli satın alabilme olanağı yok. Ancak kredi kartına 12 aya varan vade seçenekleriyle, sıfır ayarındaki yenilenmiş telefonlara sahip olabilmek mümkün. Akbank, Yapı Kredi, Garanti, İş Bankası, QNB Finansbank ve Türkiye Halk Bankası gibi öncü bankaların kredi kartlarını kullanarak 12 ay taksitli yenilenmiş cep telefonları alınabilir. Taksitli ödeme seçeneklerini görmek ve aylık taksit tutarlarını görüntülemek için Yine Yeni Cep web sitesinde yer alan her ürünün altında bulunan “taksit seçenekleri” başlığı incelenebilir.

 

Yenilenmiş Cep Telefonunun Garantisi Var Mı?

 

Garanti belgesi, cep telefonu almayı düşünen bireylerin en çok dikkat ettikleri şeylerin başında geliyor. Telefonun olası bir arıza vermesi durumunda, tamir için herhangi bir ücret ödememek ve yasal olarak haklı olabilmek için cep telefonunun garantiye sahip olması son derece önemli. Ancak ikinci el telefonlarda çoğu zaman herhangi bir garanti verilmeden satılıyor. Bu durum da telefonu alan kişinin, beraberinde risk alması anlamına geliyor. Yine Yeni Cep tarafından satışa sunulan yenilenmiş cep telefonu modelleri ise Vestel Yenileme Merkezi Garanyisiyle, 12 aya kadar garantili. Hem kozmetik olarak hem de donanım olarak yenilenen cep telefonları için, kullanıcı hataları dışında oluşabilecek tüm kusurlar garanti kapsamında. Bu yüzden de yenilenmiş cep telefonları, gönül rahatlığı ile satın alınabilir.


 

 

En Ucuz Yenilenmiş Cep Telefonu Modelleri Hangileri?

 

Yenilenmiş cep telefonu almayı düşünenlerin tercih edebilecekleri pek çok model mevcut. Her bütçeye uygun yenilenmiş cep telefonlarının kolayca bulunabileceği YineYeniCep olarak, bu çeşitliliği inceleyebilmek mümkün. Uygun fiyatlı yenilenmiş telefon almayı düşünenler için; Yenilenmiş iPhone, General Mobile, Xiaomi, Vestel ve Oppo gibi markaların ürünleri tercih edilebilir. Bu markaların çok tutulmuş modellerinin yenilenmiş ve neredeyse sıfır ayarına getirilmiş cihazlarını alabilir, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Eğer orta segment bir cihaz almayı düşünüyorsanız, bunun için de Samsung markasına ait cihazlara yönelebilirsiniz. Fiyat olarak ne çok ucuz ne de pahalı olmayan Samsung cihazlarının yenilenmiş modelleriyle de ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.